Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα πρόκληση της Τουρκίας για την τραγωδία με τον νεκρό πιλότο μας Εκτύπωση E-mail
02.02.09

Σε νέο ρεσιτάλ προκλητικότητας προχωρά η Τουρκία, καθώς το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με επιστολή του προς το Ελληνικό υπουργείο ζητάει και τα «ρέστα» για την τραγική κατάληξη αερομαχίας στην Κάρπαθο, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο πιλότος Κωνσταντίνος Ηλιάκης.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεμφάνιση Ρουσόπουλου και ανταλλαγή «πυρών» με Καραχάλιο Εκτύπωση E-mail
01.02.09

Σε θέση εκλογικής μάχης εν μέσω τριετούς καταιγίδας λιτότητας βρίσκονται κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Άνοιγμα της «ψαλίδας» υπέρ του ΠΑΣΟΚ δείχνει νέα δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, την στιγμή που το Μαξίμου σχεδιάζει στοχευμένες παροχές.

Τελευταία ανανέωση ( 01.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κόντρα για τον Ολγκάτς Εκτύπωση E-mail
31.01.09

Διαξιφισμός στη Βουλή, με αφορμή το θέμα του Τούρκου ηθοποιού Ολγκάτς.Η Ντόρα Μπακογιάννη, απάντησε σε σχετική ερώτηση τηου Γιώργου Καρατζαφέρη, ότι οι αγνοούμενοι είναι ανθρωπιστικό θέμα υψίστης σημασίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διάλογος αντί μπλόκων Εκτύπωση E-mail
30.01.09

Για ουσιαστικό διάλογο έκαναν λόγο τα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού των αγροτών αμέσως μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέες τουρκικές προκλήσεις σημειώθηκαν την Πέμπτη στο Φαρμακονήσι Εκτύπωση E-mail
30.01.09

Μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα στις Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, η Τουρκία επέστρεψε την Πέμπτη στην γραμμή των προκλήσεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Στο Φανάρι ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού Εκτύπωση E-mail
30.01.09

Επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποιεί ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστας Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας υπουργός αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει η ελληνική κυβέρνηση στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των λαών Ελλάδος και Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αποχώρηση αγροτών από τα μπλόκα Εκτύπωση E-mail
29.01.09

Την αποχώρηση τους από το μπλόκο του Ισθμού αποφάσισαν οι αγρότες της Πελοποννήσου, μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Χατζηγάκη.

Τελευταία ανανέωση ( 29.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προβληματισμός στα μπλόκα Εκτύπωση E-mail
28.01.09

Το «πράσινο φανάρι» για την αποχώρηση των αγροτών από τα μπλόκα άναψε η αποχώρηση των αγροτών, το μεσημέρι της Τρίτης, από το ομώνυμο («Πράσινα Φανάρια») μπλόκο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρχιμανδρίτης σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας Εκτύπωση E-mail
28.01.09

Αρχιμανδρίτης που ιερουργεί στη Μητρόπολη Σπάρτης συνελήφθη από την δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μπακογιάννη: O Γκρούεφσκι δεν πιστεύει στις διαπραγματεύσεις Εκτύπωση E-mail
27.01.09

Τη βούληση της Ελλάδας για εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε από τις Βρυξέλλες η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επέκρινε παράλληλα τη στάση της κυβέρνησης Γκρούεφσκι που, όπως σημείωσε, επιδιώκει «πολιτικά οφέλη μέσα από κοντόφθαλμο λαϊκισμό».

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δύσκολοι οι επόμενοι μήνες Εκτύπωση E-mail
27.01.09

Δύσκολους χαρακτήρισε τους επόμενους μήνες ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κατά την τελετή της κοπής πίτας του τομέα γυναικών της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 4532 - 4554 από 5798

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote